let’s make something together

Give us a call or drop by anytime, we endeavour to answer all enquiries within 24 hours on business days.

Find us

PO Box 16122 Collins Street West
Victoria 8007 Australia

Email us

info@domain.com
example@domain.com

Phone support

Phone: + (066) 0760 0260
+ (057) 0760 0560

Aftermovies

Een voorstelling is een bijzondere gebeurtenis waar je graag op wilt terugkijken. Met een aftermovie kun je perfect jouw concert, festival of evenement laten zien aan de buitenwereld. Het team van ConcertoMedia zijn specialisten op het gebied van storytelling en het vastleggen van de sfeer in beelden.

Met oog voor detail zullen wij de mooiste momenten uitlichten. Het organiseren van een evenement is een uitdagende taak die vaak maanden van voorbereiding, repetities en planning vergt om dat ene moment tot een succes te maken. Het zou zonde zijn om deze momenten niet vast te leggen met een aftermovie.

In slechts enkele minuten kan een goede aftermovie de sfeer en inhoud van een evenement weergeven. Hiermee kunnen gasten worden geïnspireerd om volgend jaar weer deel te nemen, of potentiële gasten kunnen de sfeer proeven en overtuigd worden om de volgende keer aanwezig te zijn.

Een aftermovie is een krachtig middel om verbinding te creëren, waarbij mensen samen kunnen terugblikken op het evenement. Daarnaast wordt een aftermovie vaak gedeeld op social media, waardoor je een groot bereik kunt genereren