let’s make something together

Give us a call or drop by anytime, we endeavour to answer all enquiries within 24 hours on business days.

Find us

PO Box 16122 Collins Street West
Victoria 8007 Australia

Email us

info@domain.com
example@domain.com

Phone support

Phone: + (066) 0760 0260
+ (057) 0760 0560

Audio opname & Podcasts

Een hoogwaardige, professionele audioregistratie is net zo essentieel als de videoregistratie. Bij ConcertoMedia werkt u samen met ervaren professionals die een diepgaand begrip hebben van muziek en precies weten wat er vereist is voor een succesvolle productie.

Een podcast is voor veel mensen een handige manier om informatie tot zich te nemen, of het nu tijdens een treinreis, wandeling of het uitvoeren van dagelijkse klusjes is. Met een podcast kun je een nieuw (internationaal) publiek bereiken.

Je verbindt jouw doelgroep op een unieke manier aan jouw merk en hebt gedurende een aflevering lang hun onverdeelde aandacht. Neem je podcast op in onze professionele studio of op een locatie naar keuze.

Wij bieden uitgebreide begeleiding gedurende het gehele proces, van technische ondersteuning tot het ontwikkelen van een format en het publiceren op platforms zoals Spotify en Apple Podcasts.

Daarnaast bieden wij de mogelijkheid om de podcast te filmen, zodat je naast de audio-opname ook een visuele opname hebt.